O nás 8.2.2019

Vznik samostatnej zárobkovo činnej osoby sa datuje od roku 1994 ako firma zaoberajúca sa v plnom rozsahu servisom vysokozdvižných vozíkov.

Samozrejmosťou pri plnení základných potrieb zákazníkov bol aj predaj náhradných dielov, vyrábaných u nás alebo aj mimo našu republiku. Ako nosná značka pri servise vysokozdvižných vozíkov alebo pri predaji spomínaných náhradných dielov figurovala Česká zn. DESTA. Nezanedbateľným množstvom opráv boli vozíky z bývalého východného bloku.

Samotný trh a nielen ten, priniesol ďalšiu požiadavku a to vzdelávanie.Či už samotných

servisných pracovníkov, lektorov alebo vodičov vysokozdvižných vozíkov.

V profilovaní spoločnosti bol dôležitý rok 1996 keďsa naša spoločnosť stala vlastníkom oprávnenia na vykonávanie výchovy a vzdelávania v oblasti bezpečnosti práce v rozsahu obsluhy motorových vozíkov. To nás oprávňovalo k vykonávaniu školení a zároveň k vydávaniu preukazov vodičov vysokozdvižných vozíkov. Keďže nosným produktom firmy je servis vysokozdvižných vozíkov v plnom rozsahu, považovali sme za potrebné to deklarovať aj patričným osvedčením.

To sme získali ešte z bývalej DESTY Dečín a.s.

Servisnú činnosť na motorových vysokozdvižných vozíkoch sme rozšírili v roku 1999 o montáž, servis, opravy a revízie plynových zariadení namontovaných na VZV. Je to samostatná kapitola, ktorá si taktiež vyžadovala doklad o absolvovaní školenia.

V roku 2005 sa podarilo získať nášmu lektorovy certifikát od Českého certifikačného orgánu pre certifikáciu osôb, osvedčujúci odbornú spôsobilosť inštruktora obslúh motorových manipulačných vozíkov. Na sklonku tohto istého roku sme získali certifikát od tej istej spoločnosti pre certifikáciu, osvedčujúci odbornú spôsobilosť kontrolného technika motorových manipulačných vozíkov pre vykonávanie technických kontrol samotných vozíkov.

Preferovanou značkou našej servisnej činnosti je značka HYSTER, YALE

V súčasnosti vykonávame servis, opravy a predaj náhradných dielov pre všetky bežne dostupné značky vysokozdvižných vozíkov. Servisujeme vozíky od značky Hyster, Yale, Linde. Toyota, Jungheinrich, až po Komatsu, Clark, Gekon a iné bežne dostupné vozíky na našom trhu.

Vykonávame servis vysokozdvižných vozíkov svetových značiek.

Zetor
Hyster
Skoda
Balkancar
Kubota
Yanmar
Cummins
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.